Fotograferen van baby’s. Een kwestie van vooral heel veel geduld hebben! Er is geen tijdsduur aan te koppelen. Om tot een optimaal resultaat te komen is wat langer doorgaan van belang. Uiteraard niet zolang totdat de baby moe wordt.

We bouwen een complete studio op. Dat kan bij jullie thuis. De ervaring leert dat de meeste baby’s zich toch het prettigste voelen in de eigen woonomgeving.

Prijzen: Bij nabestellingen vanaf € 101,- worden er geen reportagekosten geteld. Bij nabestellingen van € 0,- tot en met € 50,- komen er eenmalig € 50,- bij. Bij nabestellingen van € 51,- tot € 101,- komen er eenmalig € 25,- bij.

De kosten van nabestellingen vind u terug bij “kunst aan de muur”.

Je ontvangt de foto’s digitaal. Hiermee kun je zelf de foto’s laten afdrukken, canvasdoeken laten maken of verwerken in een digitaal album. Overigens vallen de digitale bestanden niet onder nabestellingen.


De digitale bestanden op een grootte van max. 20x30cm/ 120 Dpi worden middels "wetransfer" per mail aan je verstuurd. De kosten van de digitale bestanden bedragen € 100,-. De kosten van de digitale bestanden op origineel groot formaat bedragen € 275,-.