Zwanger. Een toch wel heel bijzonder en uniek moment in je leven. Echt zo’n moment waar je graag foto’s van wilt.  Een fraaie fotoserie van je buik mag dan eigenlijk niet ontbreken. Je bepaald zelf hoever je wilt gaan.

Ik probeer zo veel mogelijk rekening  met uw persoonlijke wensen te houden. Wellicht heeft u al begrepen dat ik geen "standaard kiekjes" maak en aflever. 
In de nabewerkingen volg ik een eigen creatieve weg om een foto nog meer te optimaliseren en voor u te individualiseren.

We bouwen een complete studio op. Dat kan bij jullie thuis. De ervaring leert dat de meeste aanstaande moeders zich bij zwangerschapsshoots toch het prettigste voelen in de eigen woonomgeving.
 
Prijzen: Bij nabestellingen vanaf € 101,- worden er geen reportagekosten geteld. Bij nabestellingen van € 0,- tot en met € 50,- komen er eenmalig € 50,- bij. Bij nabestellingen van € 51,- tot € 101,- komen er eenmalig € 25,- bij.

De kosten van nabestellingen vind u terug bij “kunst aan de muur”.
 
Je ontvangt de foto’s digitaal. Hiermee kun je zelf de foto’s laten afdrukken, canvasdoeken laten maken of verwerken in een digitaal album. Overigens vallen de digitale bestanden niet onder nabestellingen.

De digitale bestanden op een grootte van max. 20x30cm/ 120 Dpi worden middels "wetransfer" per mail aan je verstuurd. De kosten van de digitale bestanden bedragen € 100,-. De kosten van de digitale bestanden op origineel groot formaat bedragen € 275,-.