Kinderen fotograferen. Iets waar we de tijd voor nemen om ze prettig te laten voelen. Als zelf vader zijnde kan ik me de belevingswereld van kinderen goed voorstellen.

Ik laat niemand “spartelen” die onzeker is voor de camera. Het kind krijgt van mij alle tijd om te wennen aan het idee dat er een camera op gericht is.

Ik probeer zo veel mogelijk rekening  met jullie persoonlijke wensen te houden. Wellicht hebben jullie al begrepen dat ik geen "standaard kiekjes" maak en aflever. 

In de nabewerkingen volg ik een eigen creatieve weg om een foto nog meer te optimaliseren en voor u te individualiseren.

We gaan op een locatie die we gezamenlijk overleggen.

Prijzen: Bij nabestellingen vanaf € 101,- worden er geen reportagekosten geteld. Bij nabestellingen van € 0,- tot en met € 50,- komen er eenmalig € 50,- bij. Bij nabestellingen van € 51,- tot € 101,- komen er eenmalig € 25,- bij.

De kosten van nabestellingen vind u terug bij “kunst aan de muur”.
 
Je ontvangt de foto’s digitaal. Hiermee kun je zelf de foto’s laten afdrukken, canvasdoeken laten maken of verwerken in een digitaal album. Overigens vallen de digitale bestanden niet onder nabestellingen.


De digitale bestanden op een grootte van max. 20x30cm/ 120 Dpi worden middels "wetransfer" per mail aan je verstuurd. De kosten van de digitale bestanden bedragen € 100,-. De kosten van de digitale bestanden op origineel groot formaat bedragen € 275,-.