Eerder al heb ik de grootschalige “Trash the Dresses” georganiseerd in Limburg. Bruiden die nog 1 keer de trouwjurk aantrekken en daar eens die andere, spectaculairdere foto’s van willen.

Denk aan water, modder, verf. Jij in je trouwjurk op een bijzondere locatie. Stoer, lieftallig, glamoureus? Bij een TTD shoot is er veel mogelijk.

Durf je het niet alleen aan, maar heb je een vriendin die ook nog haar trouwjurk heeft? Kom dan met zijn tweeën.

Prijzen: Bij nabestellingen vanaf € 101,- worden er geen reportagekosten geteld. Bij nabestellingen van € 0,- tot en met € 50,- komen er eenmalig € 50,- bij. Bij nabestellingen van € 51,- tot € 101,- komen er eenmalig € 25,- bij.

De kosten van nabestellingen vindt je terug bij “kunst aan de muur”.

Je ontvangt de foto’s digitaal. Hiermee kun je zelf de foto’s laten afdrukken, canvasdoeken laten maken of verwerken in een digitaal album. Overigens vallen de digitale bestanden niet onder nabestellingen.


De digitale bestanden op een grootte van max. 20x30cm/ 120 Dpi worden middels "wetransfer" per mail aan je verstuurd. De kosten van de digitale bestanden bedragen € 100,-. De kosten van de digitale bestanden op origineel groot formaat bedragen € 275,-.