Wellicht de moeilijkste vorm van modelfotografie.

Boudoirfotografie is een shoot waarbij het model gekleed gaat in lingerie. Een oppepper voor je ego en zelfvertrouwen. Een manier om je glamoureus en sensueel te voelen.

Als ik het doe, dan alleen als er samengewerkt wordt met een visagiste en we een juiste locatie vinden. Dit kan een oud landhuis zijn of een andere stijlvolle locatie. Ook wil ik dat er een derde persoon aanwezig is buiten de visagiste. Er gaan vervelende verhalen over
modelfotografen en ik ben heel secuur op mijn reputatie.

In stijlvolle en sensuele poses wordt je gefotografeerd. De foto’s zullen niet openbaar gebruikt worden zoals op Facebook en ook komen
ze niet in mijn gallery zonder jouw toestemming.

Je regelt zelf lingerie  (strings, jarretels, torselet, etc. Dat waar jij je prettig en vrouwelijk in voelt.

Geen zorgen. Ik laat niemand “spartelen” die onzeker is voor de camera. Je krijgt van mij alle tijd om te wennen aan het idee dat er een camera op je gericht is.

Ik probeer zo veel mogelijk rekening  met jullie persoonlijke wensen te houden. Wellicht hebben jullie al begrepen dat ik geen "standaard kiekjes" maak en aflever. 
In de nabewerkingen volg ik een eigen creatieve weg om een foto nog meer te optimaliseren en voor u te individualiseren.

We gaan op een locatie die we gezamenlijk overleggen.

Het heeft mijn voorkeur om de inzet van een visagiste te overwegen. Als je er zelf geen weet, kan ik je daar ook bij helpen.
 
Prijzen: Bij nabestellingen vanaf € 101,- worden er geen reportagekosten geteld. Bij nabestellingen van € 0,- tot en met € 50,- komen er eenmalig € 50,- bij. Bij nabestellingen van € 51,- tot € 101,- komen er eenmalig € 25,- bij.
De kosten van nabestellingen vindt je terug bij “kunst aan de muur”.
 
Je ontvangt de foto’s digitaal. Hiermee kun je zelf de foto’s laten afdrukken, canvasdoeken laten maken of verwerken in een digitaal album. Overigens vallen de digitale bestanden niet onder nabestellingen.

De digitale bestanden op een grootte van max. 20x30cm/ 120 Dpi worden middels "wetransfer" per mail aan je verstuurd. De kosten van de digitale bestanden bedragen € 100,-. De kosten van de digitale bestanden op origineel groot formaat bedragen € 275,-.