Toegegeven. Het is niet de meest voorkomende vorm van fotografie. BodyScapes. Mijn persoonlijk statement aan de vrouwelijke lichaamsvormen.
Door de eeuwen heen heeft het vrouwelijke lichaam al vele kunstenaars en fotografen geïnspireerd. Zo ook mij.
Mijn filosofie achter deze BS serie is dat de vrouw onherkenbaar is. Geen hoofd, geen ogen. Alleen haar lichaamslijnen.  Geen platte (ordinaire) fotografie. Maar wellicht een tintje sensueel met altijd respect voor de vrouwelijke intimiteit en privacy.
Als je interesse hebt in een BS sessie hoor ik dat graag. Maar voor de duidelijkheid: Als ik je niet ken, wil ik niet dat je alleen komt! Neem dan een  vriendin of zus mee. Geen mannen graag. Die gaan - met alle respect - vaak wat onzinnige geintjes maken.
Een BS sessie is intensief. Heel intensief. Het vraagt heel wat vertrouwen van de dame in kwestie naar mij als fotograaf. De dames die geweest zijn wil ik dan ook van harte danken voor het vertrouwen dat ze me gegeven hebben.
 
In tegenstelling tot bij de normale reportages krijg je bij een BS sessie wel een selectie van de digitale foto's. Dit als een dankjewel van mijn zijde voor het vertrouwen. Die krijg je digitaal op 20cm. Daarmee mag je doen wat je wilt.
De verdere eenmalige kosten zijn € 50,-. Dat is dus inclusief de selectie van alle bewerkte digitale bestanden. Mocht je afdrukken willen, dan gaat dit aan de gewone prijzen.
Mocht je meer info willen, stuur me dan even een mailtje of bel me.

Uit respect voor de reeds gefotografeerde dames zijn de BS foto's niet opgenomen in de gallery.