Modelfotografie! Hier liggen mijn roots. Een heel ander verhaal dan portretfotografie. Behalve close-up portretten worden er ook full-body shots gemaakt waarbij presentatie en houding heel zwaar tellen. Te vaak worden er modelfoto’s gemaakt, maar net zo vaak heeft het model helaas op iedere foto dezelfde gezichtsexpressie. Daar gaan we op letten! Behalve mooi kan modelfotografie ook dramatisch zijn. Een zeer onderschatte en weinig beoefende tak van modelfotografie.

Ieder modellenbureau zal bepaalde voorwaarden aan je portfolio stellen. Die kunnen wel wat variëren, maar in grote lijnen komen ze overeen.

Modelfotografie is zeer omstreden. Een platte foto kan iedereen maken. Maar het aansturen van jou als model zodat je er op zijn meest vrouwelijk, maar toch bijzonder uitziet is wat anders. Ook daar gaan we op letten!

Glamour is de ietwat overtreffender trap van modelfotografie. Hier word het wat sensueler. De poses worden ook ietwat gewaagder.

Ik zal je ook zeker vragen om niet alleen te komen, maar iemand mee te nemen. Er gaan vervelende verhalen over modelfotografen en ik ben heel secuur op mijn reputatie.

Geen zorgen. Ik laat niemand “spartelen” die onzeker is voor de camera. Je krijgt van mij alle tijd om te wennen aan het idee dat er een camera op je gericht is.

Ik probeer zo veel mogelijk rekening  met jullie persoonlijke wensen te houden. Wellicht hebben jullie al begrepen dat ik geen "standaard kiekjes" maak en aflever. 
In de nabewerkingen volg ik een eigen creatieve weg om een foto nog meer te optimaliseren en voor u te individualiseren.
We gaan op een locatie die we gezamenlijk overleggen.
Het heeft mijn voorkeur om de inzet van een visagiste te overwegen. Als je er zelf geen weet, kan ik je daar ook bij helpen.
 
Prijzen: Bij nabestellingen vanaf € 101,- worden er geen reportagekosten geteld. Bij nabestellingen van € 0,- tot en met € 50,- komen er eenmalig € 50,- bij. Bij nabestellingen van € 51,- tot € 101,- komen er eenmalig € 25,- bij.

De kosten van nabestellingen vind u terug bij “kunst aan de muur”.
Je ontvangt de foto’s digitaal. Hiermee kun je zelf de foto’s laten afdrukken, canvasdoeken laten maken of verwerken in een digitaal album. Overigens vallen de digitale bestanden niet onder nabestellingen.


De digitale bestanden op een grootte van max. 20x30cm/ 120 Dpi worden middels "wetransfer" per mail aan je verstuurd. De kosten van de digitale bestanden bedragen € 100,-. De kosten van de digitale bestanden op origineel groot formaat bedragen € 275,-.