Het communiefeest van uw kind is een eenmalige gebeurtenis en wordt ongetwijfeld het hoogtepunt van dit voorjaar. De eerste communie en plechtige communie van uw zoon of dochter brengt Maertens-Fotografie creatief in beeld.
 
Communiefoto's in een studio-omgeving of op een buitenlocatie worden in overleg uitgewerkt. U zorgt voor een schitterende outfit en Maertens-Fotografie realiseert een onvergetelijke communiereportage van uw communicant.
 
Prijzen: Bij nabestellingen vanaf € 101,- worden er geen reportagekosten geteld. Bij nabestellingen van € 0,- tot en met € 50,- komen er eenmalig € 50,- bij. Bij nabestellingen van € 51,- tot € 101,- komen er eenmalig € 25,- bij.

De kosten van nabestellingen vind u terug bij “kunst aan de muur”.

Je ontvangt de foto’s digitaal. Hiermee kun je zelf de foto’s laten afdrukken, canvasdoeken laten maken of verwerken in een digitaal album. Overigens vallen de digitale bestanden niet onder nabestellingen.


De digitale bestanden op een grootte van max. 20x30cm/ 120 Dpi worden middels "wetransfer" per mail aan je verstuurd. De kosten van de digitale bestanden bedragen € 100,-. De kosten van de digitale bestanden op origineel groot formaat bedragen € 275,-.