Kies de fotograaf met zorg. Hij en een eventuele videograaf zijn de enigen die jullie tastbare herinneringen kunnen bezorgen van jullie grote dag.

Geld is niet de enige factor. Komt de fotograaf alleen om te fotograferen, of is hij er ook voor jullie? Maertens-Fotografie staat in elk geval naast je en is altijd in de buurt op jullie dag.
Kies een fotograaf waar je ook plezier mee kunt hebben.

Mijn klanten zijn veelal bruidsparen met een goed gevoel voor humor, behoefte hebben aan een persoonlijke benadering, die graag bijzondere foto's willen en die beseffen dat er wel degelijk een verschil is tussen een beroepsmatige huwelijksfotograaf en die oom met een camera.

Ik kan gewoon niet onpersoonlijk werken. Al zou ik het willen. Het ligt niet in mijn aard. Ik voel me betrokken bij de bruidsparen die mij vragen als fotograaf. Daarom ben ik ook heel trots op mijn gastenboek.

Alles wat ik eraan kan doen om ervoor te zorgen dat de trouwdag soepeler verloopt of wat die leuker kan maken zal ik niet laten.
Mijn fotografische "roots” liggen in de model en glamourfotografie. Iets wat je dus zult terugzien in mijn werk en stijl. Vrouwen mogen vrouwelijk blijven en mannen kunnen ook best stoer op een foto.