Het kiezen van de fotograaf. Iets dat ook zal moeten gebeuren en wat al moeilijk genoeg is. Je kunt meerdere dingen doen.
- Een handige zwager of oom maakt de foto's en je spaart een hele berg geld uit. De foto's zullen niet dat speciale extra hebben, maar het was dan ook een vriendenprijsje. Je gaat ervan uit dat de foto's lukken. Mochten ze mislukken, wil je er niet al te kwaad om zijn en een vriendschap verspillen.
- Iemand kent iemand die een leuke camera heeft en die de foto's wel voor jullie wil maken. De prijs is veelal toch nog aan de pittige kant, maar met wat mazzel komen er leuke foto's uit.
- Geld speelt geen rol en je regelt een professional van naam. Vanaf €900,- starten de prijzen, maar dat is geen punt.
- Je speelt op safe, wilt het beste van meerdere werelden (een schappelijke prijs en prachtige foto's die goed afgewerkt zijn) en dus bel of mail je mij.

Vanwaar deze pittige intro? Al te vaak erger ik me aan de prijzen die worden gevraagd terwijl het eindproduct niet gelijk is aan de betaalde prijs. Jullie huwelijk is al duur genoeg (vertel mij wat..) en dan blijkt het voor veel personen een melkkoe te zijn. Vaak krijg je slechts een selectie foto's terwijl er wellicht zoveel leukere foto's gemaakt zijn, of je krijgt de foto's enkel op "webformaat" waardoor je ze niet kunt laten afdrukken.

Dus, ga ik de mooiste dag van jullie leven vastleggen? Kwaliteit staat uiteraard buiten discussie, maar het kostenplaatje is van even groot belang. Als de prijs jullie aanspreekt kunnen we een vrijblijvende afspraak maken voor een eerste kennismaking.