De liefde, daar waar het bij jullie allemaal mee begon. De liefde is een kus, handen die elkaar vasthouden, een streling. Dat mag in beeld. Soms is een detail in de foto al voldoende waarom jullie voor elkaar gekozen hebben.

Ik wil de eerste bruid nog tegenkomen die er op haar huwelijksdag niet bijzonder wil uitzien.
Uiteraard wil je er dan ook op je mooist uitzien voor je aanstaande, de nieuwsgierige gasten en op de foto's. Een ervaren visagiste kan ervoor zorgen dat jij jezelf blijft, maar dan in de prinsessenversie. Mocht je geen visagiste weten, dan kan ik je daar wellicht mee helpen.

Het is niet te ontkennen. Ook ik heb die klik met jullie nodig. Ik weet inmiddels wel dat als hij er niet is, men dat achteraf aan de foto's ziet. Ik wil op de trouwdag niet aanwezig zijn als de fotograaf, maar als Illya. Een goede bekende. Om dat vertrouwen te bereiken hou ik tussen het moment van boeken en huwelijk geregeld contact met jullie.

Mijn reportages kenmerken zich door een ongedwongen fotografisch verslag van de dag zoals deze door jullie is beleefd. Met jullie als middelpunt, maar ook met aandacht voor de gasten, de grote en kleine details en de mooie momenten van de dag. Dat alles op een modernere manier, dus voor mij hoeft de bruidegom echt niet "gemaakt blij" met de hakken tegen elkaar op te springen. Liever niet zelfs.