Ik geloof dat de fotografie mij heeft gevormd als persoon. Sinds ik mijn eerste camera in handen had werd ik al snel geobsedeerd door het idee om licht creatief te gebruiken en zodoende visuele poëzie te creëren. Deze houding heeft mij ertoe aangezet om de wereld waar te nemen in een ander licht en op een dusdanige manier die anderen wellicht niet kunnen opmerken. Daarnaast heb ik altijd een sterke behoefte om mijn beelden esthetisch aantrekkelijk te maken, de ideeën van evenwicht en symmetrie zijn nog steeds de belangrijkste begrippen achter mijn fotografie .

Over mijn huwelijksreportage stijl: die kan ik niet beschrijven met slechts 1 woord. Het is meer een verstrengeling of fusie van fotojournalistiek, beeldende kunst, glamour en mode. Net als een huwelijk is het een voortdurende wisselwerking van unieke persoonlijkheden, krachtige emoties en prachtige details. Mijn doel is om de essentie van een huwelijk vast te leggen door de dag op natuurlijke wijze ontvouwen en maak daarbij mooie foto’s vol emotie, spanning , sensatie en passie met een balans tussen candid snapshots, beeldende kunst, mode portretten en stijl details .

Deze afwisseling van verschillende stijlen is de uitdaging waar ik van hou bij het fotograferen van bruiloften. Ik zie iedere trouwdag als een georkestreerde gebeurtenis waarbij steeds een andere melodie wordt gespeeld door het orkest . Naar mijn mening moet een goede huwelijksfotograaf in staat zijn om een ​​verscheidenheid aan fotografische stijlen te mengen die in harmonie is met de ware persoonlijkheid van het bruidspaar, hun relatie en de geest van de dag vast te leggen, maar ook vrouwen vrouw te laten blijven en mannen gewoon mannelijk.

Dit is niet alleen mijn filosofie maar ook mijn motivatie en drijvende kracht achter mijn werk.