Welkom bij de schrijver van het boek: "Blik achter de sluier" en huwelijksfotograaf in Limburg die bekend is geworden om zijn niet alledaagse, maar wel eigen stijl. Ik fotografeer met passie voor mijn werk, ietwat glamoureuzer, stijlvol en oog voor detail. Een professionele huwelijksreportage in een informele en persoonlijke sfeer is betaalbaar. Bruiden mogen als een prinses van de dag in beeld! Hoeveel mooier kun jij je voelen dan op je trouwdag?

Ik doe niet geheimzinnig over de prijzen. Je hoeft ze ook niet per mail op te vragen of pas te horen bij een persoonlijk gesprek. Ze staan gewoon op deze site!

Mijn boek "Blik achter de sluier" is een boek over pastoors die in de kroeg zitten, over scheurende trouwjurken, ducktape en paracetamol, over vrouwen op naaldhakken, ceremoniemeesters die menen dat ze Gods gift aan de trouwdag zijn, bruiden die menen niet op een foto te blijven plakken, oom Henk die denkt ook te moeten fotograferen, optredens die te pijnlijk zijn om naar te kijken en andere voorvallen. Het geeft inzicht in datgene waar een huwelijks fotograaf mee te maken heeft en geeft tips waar je bij het plannen van de bruiloft je voordeel mee kunt doen.