Professionele portretfoto’s of profielfoto’s en fotoshoots van u en uw medewerkers, met precies de goede uitstraling: toegankelijk, authentiek en professioneel, dát is een zakelijk portret.
Wanneer kiest u voor een zakelijk portret
 
Karakteristieke foto’s van directie in jaarverslag en brochures, Linkedin voor het hele bedrijf.
Persoonlijke foto’s van medewerkers met direct contact met klanten en relaties.
Portretfoto’s van medewerkers voor papieren, intranet of website gebruik.
Toegankelijke profielfoto’s en avatars van medewerkers op bedrijfswebsites en social media.
LinkedIn is een zakelijk netwerk, maar je ziet op het vlak van profielfoto’s toch vaak een gemiste kans. Zelden zie je iemand die iets extra’s aan zijn beeltenis toevoegt.
 
De wijze waarop anderen naar uw bedrijf kijken, hangt mede ervan af hoe u zich presenteert. Een zekere originaliteit weegt daarbij zwaaer mee.
 
Ieder bedrijf of organisatie heeft zijn of haar unieke eigenschappen. Met onze bedrijfsfotografie brengen wij het karakter van het bedrijf op een levendige manier in beeld. Een mooie bedrijfsfoto geeft meteen en duidelijk weer wat uw relaties en klanten er kunnen verwachten.
We maken geen standaardfoto’s van het pand of het interieur, we zorgen ervoor dat het beeld gaat leven. Maertens-Fotografie heeft al eerder op overtuigende wijze panden, mensen en evenementen met onze eigen stijl in beeld gebracht.